Nderpritet ndeshja ne Durres
nga Albaniassocer   E shtunë, 31 Janar 2015 15:10   Shtyp

kategoria superioreNdodhe edhe kjo,qe ndeshja Teuta-Vllaznia te nderpritet per mungese te ambulances.Ambulanca qe ishte e pranishme ne stadjum u largua drejt spitalit per te derguar nje punonjes te stajumit i demtuar.Ndeshja u nderpre rreth minutes 55 dhe rifilloi ne minuten 59 pas rikthimit te ambulances.

komente