Taçi shet Parmen,nuk perballon dot borxhet
nga Albaniassocer   E premte, 06 Shkurt 2015 13:48   Shtyp

taci-tribunaRezart Taçi e ka kuptuar qe te kesh nje ekip ne Serie A nuk eshte e thjeshte.Problemi kryesor dhe me skadence te shpejte eshte pagesa e rrogave per rreth 16 milion euro deri me 16 shkurt por edhe borxhet e tjera qe presidenca e vjeter ka lene pas.Siç raporton shtypi italian ekipi i Parmes ka kaluar 3 presidenta te ndryshem gjate kohes qe u ble nga shqiptaret.Kodra,nje avokat italian de fillimisht Doka.Kjo situate e krijuar tek Parma ishte teper groteske ku u arrit largimi i disa lojtareve te rendesishem nga Parma si Cassano,Paletta,Felipe etj.Ekipi do ti kalojne nje grupit lombard nga Lodi qe ka marre per siper pagesen e rrogave te prapambetura si gjeja e pare qe do te bejne.

komente