Hamdi Salihi pergenjeshtron mediat shqipetare
nga Albaniassocer   E martë, 17 Shkurt 2015 14:36   Shtyp

hamdi salihiHamdi Salihi nuk ka thyer brinjet.Shkodrani biles habitet me lajmet e trompetuara ne gazetat sqipetare."Nuk e kuptoj si keto gazeta arrijne te deklarojne keto gjera pa folur me mua.Kishin arritur te thonin se ishte ne dyshim karriera ime kur une kam vetem nje problem muskolare tek brinjet.Me vjen keq sepse sa kam arritur tek ekipi i ri dhe para derbit me Maccabin u demtova por besoj se do te rikuperoj shpejt.Sipas mjekeve javen pasardhese mund te jem gati.Mbetet te presim punen e mjekeve".Tha shkodrani ne lidhje me demtimin e tije.

komente